Scroll Top

Ultrazvok vratnih žil

Ultrazvok vratnih žil

Težave z vratnimi žilami lahko povzročijo različni dejavniki. Lahko gre za poškodbo  ali pa za spremembe v tkivih, ki povzročajo slabši pretok in posledično bolečine in ostale težave. Ultrazvok vratnih žil je najpreprostejši in najhitrejši način odkrivanja vzrokov slabše prekrvavitve in bolečin. Ker je uz vratnih žil zelo enostavna, neboleča in povsem neškodljiva preiskava, se jo priporoča izvesti ob vsaki zaznani težavi, ki jo lahko povzročajo težave z vratnimi žilami in ki trajajo dlje časa.

ultrazvok vratnih zil

Zaradi svoje neškodljivosti in ker se pacient na preiskavo ne potrebuje posebej pripraviti, se tovrstno preiskavo lahko opravlja tudi večkrat zaporedoma ter se na ta način lahko spremlja napredek in učinek zdravljenja, zdravnik pa lahko na ta način prilagaja način zdravljenja za čim boljšo učinkovitost.

V medicinsko alternativnem centru Sanus Statera ultrazvok vratnih žil (UZ vratnih žil) izvajamo z najsodobnejšimi ultrazvočnimi napravami in na ta način svojim pacientom zagotavljamo vrhunsko storitev. Naši strokovnjaki bodo pregled vratnih žil izvedli strokovno, hitro in učinkovito.

Za hiter in strokoven pregled in ultrazvok vratnih žil nas obiščite ali pa se naročite preko spletnega obrazca.

Ultrazvok vratnih žil je nepogrešljiv pregled za diagnosticiranje težav in na ta način strokovnjak lahko najhitreje in najbolj zanesljivo ugotovi, ali gre za trajnejše spremembe v žilah, ki potrebujejo resno in dolgotrajno zdravljenje, ali pa gre le za akutno poslabšanje, ki se ga lahko odpravi.

V našem centru Sanus Statera uz vratnih žil izvajamo hitro in strokovno ter brez čakalnih vrst. Pokličite nam ali pa nam pišite in dogovorili se bomo za termin, ki vam bo najbolj ustrezal. Pregled v našem centru je tudi cenovno ugoden, zato vas vabimo, da se v primeru težav z vratnimi žilami oglasite pri nas in naši strokovnjaki bodo poskrbeli za ultrazvok vratnih žil, diagnosticiranje težave ter za zdravljenje diagnosticirane bolezni.

Obiščite naš alternativno medicinski center Sanus Statera za hiter, strokoven in ugoden ultrazvok vratnih žil.

NAŠE STORITVE:

  • Ultrazvok srca
  • Ultrazvok vratnih žil
  • Ultrazvok arterij spodnjih okončin
  • Ultrazvok ven spodnjih okončin
  • Ultrazvok trebuha
  • Ultrazvok vratu in ščitnice
  • Ultrazvok skrotuma in testisov
  • Ultrazvok mehkih tkiv in sklepov
  • Ultrazvok žil pri motnji erekcije
  • Ultrazvok dojk
ultrazvok srca

ULTRAZVOK SRCA

ultrazvok vratu

ULTRAZVOK VRATU

ultrazvok dojk

ULTRAZVOK DOJK

ultrazvok okoncin

ULTRAZVOK OKONČIN

ultrazvok trebuha

ULTRAZVOK TREBUHA

ultrazvok scitnice

ULTRAZVOK ŠČITNICE

ultrazvok ledvic

ULTRAZVOK LEDVIC

ultrazvok ven

ULTRAZVOK
VEN

ultrazvok tkiv

ULTRAZVOK
TKIV

Pravi izbor za preventivni zdravniški pregled za delavce in delodajalce je Alternativno medicinski center Sanus Statera Maribor

Comments (1)

[…] in prekrvavitev ter bolečine. Pri težavah z ožiljem in žilami nam je v veliko pomoč lahko ultrazvok vratnih žil, s katerim se pokaže stanje žilnega sistema. S pravočasno diagnozo ter pravočasno terapijo se […]

Comments are closed.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.