Pregledi športnikov

TESTIRANJE VZDRŽLJIVOSTI IN MOČI

TESTIRANJE VZDRŽLJIVOSTI IN MOČI

Pri načrtovanju vadbe je eden pomembnejših podatkov začetno stanje vadečega. Pomembno je predvsem zaradi tega, da vadba ni prezahtevna ali prelahkotna. Za določanje začetnega stanja pripravljenosti posameznika se uporabljajo najrazličnejša testiranja. V sodelovanju s fitnes centri in Inštitutom za športno medicino Medicinske fakultete v mariboru izvajamo testiranja na področju moči (večinoma v fitnes centrih po vaši izbiri) in na področju vzdržljivosti.

Testiranja vzdržljivosti opravimo v naši ambulanti (testiranje na kolesu) ali pa kar na terenu (kolesarjenje, tek in plavanje). Na podlagi dobljenih rezultatov vam svetujemo pri nadaljnji vadbi.

pregledi sportnikov
OBVESTILO
Cenjene paciente in obiskovalce našega medicinskega centra obveščamo, da zaradi trenutne situacije ter vašega in našega zdravja, s 16.3.2020 do nadaljnjega prenehajo delovati vse specialistične ambulante.
 
V upanju, da se zadeva kmalu uredi in da ostanete zdravi vas lepo pozdravljamo,
kolektiv SANUS STATERA.
Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.