Scroll Top

Urolog Maribor

Urolog Maribor

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE Sanus Statera – Urolog Maribor:

Urološki pregled z ultrazvokom za pacienta ni zahtevna preiskava, vseeno pa so potrebne minimalne priprave na pregled. Priporočljivo je, da dan pred tovrstnim pregledom uživate le lažjo hrano, ki ne napenja. 6 ur pred pregledom je priporočljivo, da pacient ostane tešč, uživa pa lahko negazirane pijače. Mehur naj bo zmerno napolnjen.

Na dan pregleda pacienta v medicinskem centru Sanus Statera sprejme strokovnjak urolog. Maribor ima sedaj center, kjer je pacient na vrsti takoj, brez odvečnih čakalnih dob. Pregled traja 15 do 45 minut, odvisno od vrste in zahtevnosti preiskave, pacient pa lahko po končani preiskavi nemoteno odide domov.

V medicinskem centru Sanus Statera bomo poskrbeli, da bo urološki ultrazvočni pregled za pacienta čim manj moteč, hkrati pa bomo z vrhunskimi strokovnjaki poskrbeli za strokoven pregled. Naši strokovnjaki se vam bodo osebno posvetili in se potrudili, da se boste počutili udobno in prijetno. S strokovno postavljeno diagnozo se boste skupaj s strokovnjakom dogovorili za najboljši način zdravljenja, ki vam bo pomagal do čimprejšnjega zdravja in dobrega počutja.

urolog maribor

Urologija je veda, ki se ukvarja s preučevanjem in zdravljenjem bolezni prostate, boleznimi mehurja in sečil ter ledvičnimi kamni.

V medicinskem centru Sanus Statera opravljajo urološke ultrazvočne preglede ledvic, prostate in mehurja ter splošne urološke preglede in svetovanja, za vse to v centru poskrbi strokovnjak urolog. Maribor je z novim medicinskim centrom Sanus Statera na Ulici Roberat Kukovca pridobil vrhunski zasebni ultrazvočni center, kjer lahko opravite vse najzahtevnejše urološke ultrazvočne preiskave: Sanus Statera – Urolog Maribor. Če imate kakršne koli urološke težave, nam pišite ali nas pokličite. Z našim strokovnim znanjem, hitro obravnavo in ugodno ceno boste vaše urološke težave najhitreje odpravili. V medicinskem centru Sanus Statera je zaposlen vrhunski specialist urolog, Maribor pa sedaj nudi vrhunsko urološko oskrbo.

Pokličite nas ali nas obiščite in se dogovorite za točen termin pregleda. V medicinskem centru Sanus Statera – Urolog Maribor boste na vrsti hitro in brez čakalnih vrst. Poleg urološkega pregleda vam v medicinskem centru Sanus Statera nudimo še celo vrsto različnih pregledov, brez čakalnih vrst in prestavljanja terminov. Kontaktirajte nas za več informacij in z veseljem se bomo dogovorili za termin, ki bo vam najbolj ustrezal.

Urolog Maribor, medicinski center Sanus Statera

NAŠE STORITVE:

  • urološki pregledi
  • svetovanja
  • ultrazvok ledvic
  • ultrazvok prostate
  • ultrazvok mehurja
  • SelectMDx – Neinvazivni urinski biomarkerski test za raka prostate
ultrazvok ledvic

ULTRAZVOK LEDVIC

ultrazvok prostate

ULTRAZVOK PROSTATE

ultrazvok mehurja

ULTRAZVOK MEHURJA

cistoskopija

CISTOSKOPIJA

Pravi izbor za pregled pri specialistu je Medicinski center SANUS STATERA.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.