Scroll Top

Ginekolog Maribor

Ginekolog Maribor

V novem medicinskem centru Sanus Statera v Mariboru vam je na voljo vrhunski ginekolog, ki bo poskrbel za vse vaše ginekološke težave. Od sedaj vam je na voljo vrhunski ginekolog, Maribor pa ima od sedaj na voljo vrhunski diagnostični in zdravstveni center, kjer opravljamo ginekološke preglede na najvišjem nivoju.

V medicinskem centru Sanus Statera vas bo pregledal in za vaše zdravje poskrbel vrhunski strokovnjak ginekolog Sašo Stojkoski.

ginekolog maribor

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE:

V medicinskem centru Sanus Statera na našem ginekološkem oddelku izvajamo:

  • ginekološke preglede za samoplačnike,
  • spremljamo nosečnost na tak način, kot ga  v Mariboru še ne poznamo.

Vrhunska ginekološka oskrba v našem centru vam zagotavlja, da bo vaša nosečnost potekala kar se da mirno in zdravo. Naš vrhunski strokovnjak Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva vas bo s svojim znanjem in strokovnostjo prepričal. Prepričani ste lahko, da bo za vas skrbel vrhunski ginekolog. Maribor je odslej nosečnicam prijazno mesto. V našem centru vam poleg ostalih pregledov nosečnic nudimo tudi pregled nuhalne svetline in pregled Morfologije ploda, ki sta izjemno pomembni preiskavi, s katerima lahko pravočasno odkrivamo morebitne težave v razvoju ploda.

Poleg spremljanja nosečnosti v našem centru izvajamo tudi vse druge ginekološke preglede, tako, da je naša dejavnost kar se da široka. Prepričani smo, da bo naš ginekološki center postal pravi sinonim za pojem Ginekolog Maribor, kajti naši strokovnjaki se bodo resnično potrudili, da bo vaša obravnava hitra, strokovna in prijazna.

Obiščite medicinski center Sanus Statera in se prepričajte o naši široki in strokovni ponudbi. Če iščete svojega ginekologa, bo Sašo Stojkoski prava izbira in za vas pravi ginekolog. Maribor je pridobil vrhunski medicinski center z vrhunskimi strokovnjaki, ki so garancija vrhunske zdravstvene oskrbe. Obiščite nas in se prepričajte tudi sami.

Pravi izbor za pregled pri specialistu je Medicinski center SANUS STATERA.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.