Scroll Top

Zdravljenje hiperhidroze

Premagajte prekomerno potenje z naprednimi rešitvami v medicinskem centru Sanus Statera

V medicinskem centru Sanus Statera razumemo, kako prekomerno potenje (hiperhidroza) lahko negativno vpliva na vaše vsakodnevno življenje in samozavest. Zato smo se zavezali, da ponudimo celostne in napredne rešitve za vse, ki se soočajo s to težavo. Naše storitve so oblikovane z mislijo na vas, da vam ponudimo najučinkovitejše zdravljenje hiperhidroze.

V medicinskem centru Sanus Statera ponujamo odličen postopek proti hiperhidrozi, prilagojen vašim individualnim potrebam. Razumemo, da je izbira prave metode zdravljenja ključnega pomena za učinkovito obvladovanje simptomov, zato poudarjamo pomen osebnega posveta s strokovnjakom. Naši izkušeni specialisti vam bodo na podlagi temeljitega pregleda in razumevanja vaše situacije pomagali izbrati najprimernejši postopek. Vabimo vas, da nas kontaktirate in se dogovorite za posvet, kjer bomo skupaj našli najboljšo rešitev za vas.

Sanus_statera_zdravljenje_hiperhidroze

*Storitev je samoplačniška.

Injiciranje botulin toksina

Ena izmed najbolj priljubljenih in učinkovitih metod za obvladovanje hiperhidroze je injiciranje botulin toksina. Ta postopek je hiter, minimalno invaziven in zagotavlja takojšnje olajšanje. V medicinskem centru Sanus Statera ta tretma izvajajo izkušeni specialisti, ki zagotavljajo natančno aplikacijo za maksimalne rezultate z minimalnimi stranskimi učinki (blaga oteklina in/ali podplutba na mestu injiciranja, manjša bolečina, redko srbenje, rdečica ali izpuščaji). Učinki zdravljenja lahko trajajo od 6 do 12 mesecev, kar vam omogoča dolgotrajno olajšanje od simptomov prekomernega potenja.

Na katerih delih telesa se uporabljajo postopki za zdravljenje hiperhidroze?

  • Pazduhe: najpogosteje se botulin toksin uporablja za zdravljenje prekomernega potenja v pazduhah, saj je to eno izmed najbolj prizadetih območij.
  • Dlani: za ljudi, ki trpijo zaradi prekomernega potenja rok, je injiciranje botulin toksina v dlani pogosta praksa.
  • Podplati: podobno kot pri dlaneh, se botulin toksin lahko uporabi tudi za zmanjšanje potenja na podplatih.
  • Obraz: v nekaterih primerih se botulin toksin injicira tudi v določene predele obraza, kjer je potenje izrazito.

Zakaj za zdravljenje hiperhidroze izbrati medicinski center Sanus Statera?

V medicinskem centru Sanus Statera smo zavezani k zagotavljanju individualnega pristopa za vsakega pacienta. Razumemo, da je vsak primer edinstven, zato skrbno načrtujemo zdravljenje, ki je prilagojeno vašim potrebam. Naši strokovnjaki zato uporabljajo najnovejše tehnologije in metode, da zagotovijo najboljše možne rezultate.

  • Profesionalnost in izkušnje: naša ekipa sestoji iz specialistov, ki so predani vašemu zdravju in dobremu počutju.
  • Napredne tehnologije: uporabljamo najnovejšo medicinsko opremo in tehnike, da zagotovimo učinkovito in varno zdravljenje.
  • Celostna podpora: od prvega posveta do pooperativne skrbi, smo z vami na vsakem koraku, zagotavljamo podporo in vodstvo.

Stopite v stik z nami

Če se soočate s prekomernim potenjem in iščete rešitev, vas vabimo, da stopite v stik z nami. Naša ekipa je tukaj, da vam ponudi strokovno svetovanje, odgovori na vaša vprašanja in skupaj z vami načrtuje pot do boljšega počutja.

Za več informacij ali za rezervacijo termina se prijavite spodaj.

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE

"*" indicates required fields

Ime in priimek:*
Označite spodnji okvirček, da vas lahko kontaktiramo:*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

*Storitev je samoplačniška.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.