Scroll Top

Gregor Hlebič, dr.med., spec. urolog

Rodil sem se 15.2.1975 v Mariboru. Po končani osnovni šoli sem maturiral na II. gimnaziji v Mariboru, Medicinsko fakulteto Univerze v Ljubljani sem zaključil leta 2001. Specializacijo iz urologije sem začel leta 2002, leta 2008 pa opravil specialistični izpit iz urologije.

Dodatno izobraževanje iz laparoskopske urološke kirurgije sem opravil v več uroloških centrih po evropi, med drugim v Erasme University Hospital v Bruslju in Universitätsklinikum Leipzig. Do leta 2016 sem bil zaposlen v Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru,  kjer sem bil ustanovitelj in nosilec urološke laparoskopske dejavnosti, od leta 2010 pa namestnik predstojnika oddelka za urologijo.

Od leta 2016 sem zaposlen kot zdravnik zasebnik in sodelujem z več urološkimi centri po Sloveniji kot operater in učitelj laparoskopske urološke kirugije.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.