Scroll Top

Ginekološka klinika

GINEKOLOŠKA KLINIKA

ZDRAVNIK

Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva

V novem Alternativno medicinskem centru Sanus Statera v Mariboru vam je na voljo vrhunska ginekološka klinika, kjer bomo poskrbeli za vse vaše ginekološke težave. Od sedaj vam je na voljo vrhunska ginekološka klinika in vrhunski diagnostični in zdravstveni center, kjer opravljamo ginekološke preglede na najvišjem nivoju.

V ginekološki kliniki Sanus Statera vas bo pregledal in za vaše zdravje poskrbel Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva, vrhunski strokovnjak ginekolog. Ginekološka klinika Sanus Statera se tako uvršča v sam vrh na področju ginekološke oskrbe v Sloveniji.

TUKAJ PA NAJDETE ŠE DODATNE INFORMACIJE:

Ginekološka klinika v Alternativno medicinskem centru Sanus Statera vam nudi:

  • ginekološke preglede za samoplačnike,
  • izvajamo PREPIHOVANJE JAJČNIKOV
  • spremljamo nosečnost na tak način, kot ga  v Mariboru še ne poznamo.

 

ginekološka ambulanta

Vrhunska ginekološka oskrba, ki vam jo nudi ginekološka klinika v našem centru, vam zagotavlja, da bo poleg vseh ostalih ginekoloških potreb tudi vaša nosečnost potekala kar se da mirno in zdravo. Naš vrhunski strokovnjak Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva vas bo s svojim znanjem in strokovnostjo prepričal, saj bo s svojim izjemno bogatim znanjem in izkušnjami, ki jih ima, vrhunsko poskrbel za vse vaše težave. Naša ginekološka klinika Sanus Statera vam poleg vseh ginekoloških in ostalih pregledov nosečnic nudimo tudi pregled nuhalne svetline in pregled Morfologije ploda, ki sta izjemno pomembni preiskavi, s katerima lahko pravočasno odkrivamo morebitne težave v razvoju ploda.

Poleg spremljanja nosečnosti v našem centru izvajamo tudi vse druge ginekološke preglede, tako, da je dejavnost, ki jo izvaja naša ginekološka klinika, kar se da široka. Prepričani smo, da bo naš ginekološki center postal pravi sinonim za strokovnost in zaupanje, kajti naši strokovnjaki se bodo resnično potrudili, da bo vaša obravnava hitra, strokovna in prijazna.

Obiščite Alternativno medicinski center Sanus Statera in se prepričajte o širokih in strokovnih uslugah, ki jih nudi naša ginekološka klinika . Če iščete svojega ginekologa, bo Asist. Veselin Šučur dr. med. spec. ginekologije in porodništva prava izbira in za vas pravi ginekolog. Maribor je pridobil vrhunski medicinski center z vrhunskimi strokovnjaki, ki so garancija vrhunske zdravstvene oskrbe. Obiščite nas in se prepričajte tudi sami.

Pravi izbor za preventivni zdravniški pregled za delavce in delodajalce je Alternativno medicinski center Sanus Statera Maribor

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.