Scroll Top

Ginekološka ambulanta Maribor: Celostna skrb za žensko zdravje

Ginekolog Maribor

V današnji družbi, ki postaja vse bolj odprta, se še vedno soočamo s tabuji okoli ginekoloških tem. Kljub temu pa je izjemno pomembno, da ženske aktivno iščejo kakovostno zdravstveno oskrbo za svoje ginekološke potrebe. Ginekološka ambulanta Sanus Statera v Mariboru ponuja samoplačniške storitve, ki združujejo strokovnost, sodobno opremo ter celosten in oseben pristop.

V medicinskem centru Sanus Statera vas bo pregledal in za vaše zdravje poskrbel vrhunski strokovnjak ginekolog Sašo Stojkoski.

Ginekološki pregledi 

V ginekološki ambulanti Sanus Statera se posvečamo vsaki pacientki z osebnim pristopom. Samoplačniški ginekološki pregledi omogočajo vrhunskim strokovnjakom, specializiranim za ginekologijo, da se posvetijo posameznim potrebam vsake ženske. Hitro odkrivanje morebitnih nepravilnosti omogoča takojšnje ukrepanje in zagotavlja, da se pacientke počutijo podprte in slišane.

Sodobna medicinska oprema in strokovno osebje

Eden glavnih razlogov za izbiro samoplačniških storitev v ginekološki ambulanti Sanus Statera je naša opremljenost s sodobno medicinsko opremo. Strokovnjaki na tem področju se zavedajo pomena sledenja smernicam sodobne medicine, kar omogoča natančne diagnoze in zdravljenje. Oseben pristop zdravnikov pa gradi zaupanje med pacientkami in omogoča odprto komunikacijo glede morebitnih težav.

Spremljanje nosečnosti v ginekološki ambulanti Sanus Statera

Ginekološka ambulanta Sanus Statera se še posebej izkaže pri spremljanju nosečnosti. Nosečnice lahko pričakujete kakovostno oskrbo, konstruktivne nasvete ter temeljite in zanesljive preiskave. Poleg obveznih pregledov tekom nosečnosti nudimo dodatne preiskave, ki pomagajo odkriti morebitne nepravilnosti ploda. Vodenje nosečnosti vključuje tudi priporočila o prehrani in druge koristne napotke, kar pacientkam omogoča popolno podporo v tem času.

ginekolog maribor

Ginekološka ambulanta storitve

Nuhalna svetlina:

Nuhalna svetlina je diagnostični postopek, ki se uporablja za oceno tveganja za genetske nepravilnosti pri plodu med nosečnostjo. S pomočjo ultrazvočnega pregleda se meri debelina nuhalne svetline, kar omogoča zdravnikom oceno verjetnosti, da ima plod genetske nepravilnosti, kot je npr. Downov sindrom.

Morfologija:

Morfologija je diagnostični postopek, ki se izvaja z ultrazvokom med nosečnostjo. Namenjen je podrobnejši oceni anatomije ploda, kar omogoča zdravnikom prepoznavanje morebitnih nepravilnosti v razvoju ploda.

Bris pap:

Papanicolaouov test, znan tudi kot bris pap, je presejalni test za prepoznavanje sprememb v celicah materničnega vratu, ki bi lahko nakazovale prisotnost ali tveganje za razvoj raka materničnega vratu.

Pregled dojk:

Pregled dojk na otip je del rutinskega pregleda dojk, kjer zdravnik preveri morebitne spremembe ali nepravilnosti v strukturi dojk, kar je pomembno za zgodnje odkrivanje morebitnih bolezni, vključno z rakom dojk.

Vstavitev materničnega vložka (Mirena, Jaydess, bakreni vložek):

Vstavitev materničnega vložka je postopek, kjer se v maternično votlino vstavi kontracepcijski vložek, kar omogoča dolgotrajno kontracepcijo, pahko pa se uporabljajo tudi za zdravljenje določenih ginekoloških težav.

HPV testi:

Testi za human papilomavirus (HPV) so diagnostični testi, ki prepoznajo prisotnost HPV, skupine virusov, ki lahko povzročijo spremembe v celicah materničnega vratu in povečajo tveganje za razvoj raka materničnega vratu.

Posvet pri težavah s spolnostjo:

Posvet pri težavah s spolnostjo omogoča posameznikom, da se pogovorijo z zdravnikom o morebitnih težavah ali vprašanjih, povezanih s spolnostjo, pri čemer zdravnik nudil podporo, nasvete ali priporočila za reševanje težav.

Hormonsko svetovanje, testi in analiza:

Hormonsko svetovanje vključuje oceno in analizo hormonskega ravnovesja v telesu. To vključuje izvajanje potrebnih testov, da se določi raven hormonov, ter svetovanje glede morebitnih hormonskih neravnovesij in možnih terapevtskih ukrepov.

Zakaj izbrati ginekološko ambulanto Sanus Statera?

Strokovnost: Z natančno diagnozo in ustreznim zdravljenjem zagotavljamo najboljšo oskrbo.

Hitrost: Brez čakalnih vrst omogočamo hiter pregled, obravnavo in zdravljenje.

Celovitost: Trudimo se za celovito obravnavo in smo na voljo pri ustrezni skrbi za žensko zdravje.

 

Ginekološka ambulanta Sanus Statera v Mariboru postavlja standarde strokovnosti, sodobne oskrbe in osebnega pristopa, kar pomeni, da ženske ne le obravnavajo svoje težave, temveč tudi gradijo trajno skrb za svoje zdravje.

Pravi izbor za pregled pri specialistu je Medicinski center SANUS STATERA.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.