Scroll Top

Jesenska akcija: Kemični piling in pregled pri dermatologu

logo01_neostrata

JESENSKA AKCIJA!

Kemični piling s priznano dermatološko kozmetiko NeoStrata za pomlajevanje in odpravljanje nepravilnosti kože kot so aknavost in pigmentacije ter pregled pri dermatologu. Akcija velja do 21.12.2016

Prvi pregled in komplet 5 pilingov z Neostrato le za 400 EUR

Untitled-1

Jeseni vam nudimo površinski kemični piling s sadnimi kislinami priznane dermatološke kozmetike NeoStrata. Deluje po principu nadzorovane površinske poškodbe kože, ki vodi v obnovo povrhnjice in izgradnjo novega kolagena. Uporablja se lahko kot:

  • samostojna metoda pomlajevanja in
  • zdravljenja kožnih nepravilnosti ali
  • skupaj z drugimi estetskimi posegi.

kemijski-piling-druga-stanlogo01_neostrata

Največkrat ga izvajamo na koži obraza in vratu, lahko pa tudi na hrbtišču rok. Piling z Neostrato je odlična rešitev tudi za zelo zaposlene osebe, saj je postopek hiter in ne zahteva okrevanja doma. Takoj se lahko vrnete nazaj k svojim aktivnostim. Pred pilingom vam svetujemo pripravo kože z uporabo blagih luščilnih preparatov. Po pilingu je priporočljiva uporaba obnovitvenih krem in obvezna zaščita kože pred soncem z uporabo krem z visokim SPF. S ponavljanjem tovrstnih pilingov dosežemo dolgoročno mladostnejšo, gladko in sijočo kožo, odpravljamo manjše gube in linije ter težave aknami, mastnostjo ali motnjami pigmentacije kože.

PREBERITE VEČ O KEMIČNEM PILINGU: KAKO POTEKA, MOREBITNI STRANSKI UČINKI, PRIPRAVA NA PILING IN ŠE VEČ!

Za več informacij ali naročanje nam pišite na info@sanus-statera.com ali nas pokličite na 02/3000-450 in z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja.

 logo01_neostrata768_neo_targeted

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.