Implantat

Implantati cena

Zobni implantati – cena ne sme biti odločilni dejavnik.

V sodobni zobozdravstveni medicini so implantati nepogrešljiv del pri nadomeščanju manjkajočih zob v čeljusti pacienta. S pomočjo implantatov se povsem neopazno nadomesti manjkajoči zob, na ta način pa se tudi prepreči resorbcija kosti in premikanje sosednjih zob, do česar bi prišlo, če bi vrzel zaradi manjkajočega zoba ostala nezapolnjena dlje časa.

V Alternativno medicinskem centru Sanus Statera so vam na voljo vrhunski zobozdravstveni strokovnjaki in vrhunski implantati. Cena je seveda pomemben dejavnik pri tovrstni posegih, vendar je praksa pokazala, da, tako kot pri večini ostalih stvari, ki jih kupujemo, ni najbolje, če se odločimo za najcenejši material.

V Medicinsko alternativnem centru Sanus statera uporabljamo vrhunske materiale, ki vam zagotavljajo dolgotrajnost in naraven izgled. Tako nihče ne bo opazil, da ste svoje manjkajoče zobe nadomestili z zobnimi implantati. Cena prav zato ne sme biti najbolj odločilen dejavnik pri odločitvi o tem, kje in kakšne vrste bodo vaši zobni implantati. Cena naj pri odločitvi odigra svojo vlogo le povsem na koncu, ko ste se že odločili za svojega izvajalca vgradnje implantatov.

V Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera v Mariboru vas bo prijazno in visoko strokovno osebje z veseljem sprejelo na pregled. Ob pregledu vam bodo naši strokovnjaki svetovali o najboljšem in najprimernejšem načinu zdravljenja vaših zobnih težav. Če gre za poseg z vgradnjo implantatov, vam bodo naši strokovnjaki svetovali, na kakšen način bi bilo tovrstni poseg najbolje izvesti, da bodo vaši zobje spet lepi in zdravi. V pogovoru o načinu zdravljenja vam bodo strokovnjaki svetovali, na kaj morate biti pozorni pri izbiri in kaj je najpomembnejše za dolgotrajno zadovoljstvo z vgrajenimi zobni implantati, cena takega posega v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera pa bo vsekakor zelo konkurenčna, storitev vgradnje pa na vrhunski ravni.

Ne izgubljajte časa in se naročite na pregled še danes. Vsako odlašanje sanacije izgube zoba lahko pripelje do dodatnih zapletov in težav. Zaradi manjkajočega zoba v čeljusti lahko pride do resorbcije čeljustne kosti, prav tako se lahko, če vrzeli ne saniramo pravočasno, začnejo sosednji zobje premikati in zapirati vrzel v čeljusti. Zato odlašanje s tovrstnim posegom vsekakor ni priporočljivo, nasprotno, hitra sanacija izgube zoba pripomore k bolj zdravim in čvrstejšim zobem v vsej čeljusti.

Pokličite nas in se dogovorite za pregled in svetovanje glede načina zdravljenja, prepričajte se, kako kakovostni so naši zobni implantati, cena tovrstnega posega pa bo v Medicinsko alternativnem centru Sanus Statera vsekakor konkurenčna in ugodna. Ne odlašajte z vašim obiskom.

implantat

NAŠE STORITVE:

 • Beljenje zob
 • Delni odlom zobne krone
 • Občutljivi zobni vratovi
 • Oteženo izraščanje modrostnikov
 • Zdravljenje zobnih bolečin
 • RTG slikanje
 • Estetsko zobozdravstvo
 • Ustna higiena
 • Zobni vsadki – Implantanti
 • Zobna protetika
 • Zdravljenje brez bolečin
 • Preventiva
beljenje zob

BELJENJE ZOB

zobni inleji

ZOBNI INLEJI

ustna higiena

USTNA HIGIENA

zobne proteze

ZOBNE PROTEZE

zobne zalivke

ZOBNE ZALIVKE

puljenje zoba

PULJENJE ZOBA

zobne prevleke

ZOBNE PREVLEKE

implantanti

IMPLANTANTI

rtg slikanje

RTG SLIKANJE

Pravi izbor za pregled pri specialistu je Medicinsko alternativni center SANUS STATERA.

Nastavitve zasebnosti
Kadar obiščete spletno mesto, le to lahko shrani določene informacije v vašem brskalniku v obliki piškotkov. Tukaj lahko spremenite nastavitve, katere piškotke želite uporabiti in katerih ne.